PLB00703 Bosch Gen 2 moottorin huoltokorjaus sarja +

249.00

Kuvaus

PLB00703 Bosch Gen 2 moottorin huoltokorjaus sarja +

Kun haluat tehdä työn helpoksi on tämä sarja loistava et tarvitse muita osia ja saat moottorin voimansiirron kuntoon.

Sarja sisältää alkuperäisen Boschin huolto-/korjaussarjan, siitä on poistettu huopatiivisteet* ja lisätty kaikki muuhun moottoriin tarvittavat osat. Vasen kampiakselin laakeri, vapaapyörän neularullalaakeri, molemmat vaihteiston laakerit, vasemman kampiakselin O-rengas ja ketjupyörän kannan O-rengas, kaikki 10 uutta lukkorengasta, kaksi painelevyä, jotka sijaitsevat pääkampiakselin vetopyörän kummallakin puolella , oikeanpuoleinen kampiakselin tiiviste (tämä korvaa Boschin huopatiivisteet ja on 100 % vedenpitävä) ja täysi sarja uusia vaimennuskalvoja, jotka sopivat moottorin ja rungon väliin.

Tiedossa on, että monet moottoreista, joita on huollettu, ovat kärsineet vesivaurioista nyt lisätty muut käyttöyksikön laakerit, joita ei ole vaihdettu kun on asennettu Bosch-huoltosarja. Sarjaan on nyt  lisätty nämä laakerit ja komponentit jotta voisit huoltaa myös moottorin vasemman puolen. Tämä varmistaa, että sinulla on kaikki mitä tarvitset tehdäksesi koko työn oikein.

Voit myös harkita Mega-sarjaa PLB00704 joka sisältää kaiken, mitä tarvitset moottorisi kunnostamiseen, jotta vian toistumisen mahdollisuus pienenee. Jopa erikoistyökalut ovat sarjan mukana. Sarja ei sisällä käsityökaluja tai OHJEITA!

* Päämies suosittelee, että huopatiivisteitä ei asenneta, koska ne aiheuttavat turhia ongelmia märissä tai pölyisissä olosuhteissa imevät itseensä kosteutta ja likaa.

Bosch Generation 2 motor BDU2xx (NOTE: Small chainring)