PLB20150 Sprag-kytkimen laakerirasva Brose-moottoreille.

5.50

Category:

Kuvaus

Osta tämä tuote aina kun vaihdat osat NO: PLB 20127 TAI PLB20126 KYTKINLAAKERIT

Jokaisessa Brose-moottorissa käytetään 2 sprag-kytkimen laakeria. Sprag-kytkimen laakerit mahdollistavat akselin pyörimisen yhteen suuntaan, mutta eivät toiseen. Nämä laakerit vaativat voitelun toimiakseen luotettavasti, mutta ne ovat myös riippuvaisia ​​kitkasta, kun niitä tarvitaan pysäyttämään pyöriminen. Muista asentaa laakeri oikein päin (tarkista ennen vanhan laakerin irrotusta).

Erikoisrasvaa TÄYTYY käyttää. Jos korkeapaineinen tai vähäkitkainen rasva, kuten tavallinen laakerirasva, teflon- tai keraamipohjaiset rasvat jne, kytkinlaakerin pinnat luisuvat äärimmäisessä kuormituksessa aiheuttaen korkean kulumisasteen. Tämä voi myös aiheuttaa laakerin luistamisen ja pidon rajusti aiheuttaen ennenaikaisen vian

Tämä on tarkoituksella pieni pakkaus laakerirasvaa, mutta silti enemmän kuin tarpeeksi molemmille laakereille. Tämä rasva tulee levittää ohuena kalvona laakerin ulkopuolelle ja sisemmän laakerikehän voitelemiseksi ohut rasvakalvo (noin 1 mm paksuus) tulee levittää akselille, johon laakeri asennetaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PLB20150 Sprag-kytkimen laakerirasva Brose-moottoreille.”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *