PLB20140 Brose S & T -moottorin hiilikuitu vahvistettu käyttöhihnasarja

89.00

Kuvaus

PLB20140 Brose S & T alumiini koppainen. Moottorin Brose-hiilikuituhihnan molemmat puolet on voideltava runsaasti ”teknisellä” vaseliinilla. Tämän laiminlyönti johtaa hihnan korkeaan kulumiseen ja lämpötilaan ja voi aiheuttaa liiallista melua. Tekninen vaseliini on syövyttämätön öljyjen ja pitkäketjuisten ei-polaaristen hiilivetyjen seos, mutta yleensä paksumpi kuin farmaseuttinen vaseliini. Tuotteella on alhainen sulamispiste joka on tärkeää, jos hihna kuivuu ja alkaa lämmetä.

PLB20151 Tekninen vaseliini käyttöhihnan voiteluun levitetään parhaiten esim vanhalla hammasharjalla joka on hyvä siihen.

HUOM ! muutama vinkki. Muista poistaa hihnapyörän säätöruuvi ennen sivukopan pois ottoa. Käytä 6mm jenka tappia jolla putsaat kierteen. Asenna kuusiokolo vasta kun olet asentanut sivukopan paikalle helpottaa työtä Voitele hihna molemmilta puolin Muista hihnan kireys vain 0,2nm jos menee liian tikalle voi se rikkoa hihnapyörän sekä sähkömoottorin laakerin sekä hihnan. Momenttiavain 0,2nm tuotenumero PLA00925.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PLB20140 Brose S & T -moottorin hiilikuitu vahvistettu käyttöhihnasarja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *